Blog Post El conte amb les famílies

El conte amb les famílies
Abr

3

2019

El conte amb les famílies

Una tarda a la setmana tenim el plaer de compartir una estona amb alguna família de l’aula que ens ve a explicar un conte.

Els contes milloren la capacitat d’escolta i atenció, fomenten la imaginació, la creativitat i la fantasia i també la gestió de les emocions. A més a més fomenten l’hàbit per la lectura .

Pels nens i nenes de la classe és un moment molt esperat, ja que es converteixen en els/les protagonistes d’aquella tarda i poden estar amb la seva família en aquest espai, l’aula, on passen gran part del seu dia.

Han estat preparant amb molta il·lusió el conte que explicaran als seus companys/es i estan desitjant compartir-ho. Aquest curs hem tingut una gran varietat de formats a l’hora d’explicar el conte: ombres xineses, un conte projectat amb una llanterna, el conte invisible, una història de ciència ficció amb efectes de so, conte tradicional en paper, representació teatral dels personatges del conte, contes inventats, conte interactiu amb ordinador, contes que son poesies, contes desplegables, etc. i potser encara n’hi haurà alguns més.

Ens agrada molt poder compartir aquestes estones plenes d’emoció, històries, somriures i aprenentatges.

Gràcies a tots i totes els que heu vingut i als que encara heu de venir us esperem amb els braços oberts.

-Aquí podeu veure les imatges:

https://drive.google.com/drive/folders/1rbREK3DY82ycoSXMhecwid1od80L9ANV?usp=sharing

https://drive.google.com/drive/folders/1-NIusp0oZaA7GGrIDm07rHma3wGDH97w?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *