Blog Post ENGLISH LESSONS!

ENGLISH LESSONS!
nov.

9

2017

ENGLISH LESSONS!

Els més petits i petites de l’escola hem començat el curs amb moltes ganes d’aprendre a comunicar-nos en la llengua anglesa amb els nostres personatges preferits, la Daisy, el Robin i el…Mouse! Els de P4 ja sabem saludar, dir quin temps fa (sunny, windy, rainy or cloudy) i també dir Bye Bye Goodbye! Hem après els colors (red, green, yellow & blue) i els números de l’1 al 10. Actualment estem aprenent les parts de la cara, and the feelings happy 😊 and sad ☹!  
                                    
  Els de P5 també han aprés the weather, els colors i  els números de l’1 al 10 amb l’ajuda del teacher Adrià, dels nostres protagonistes i de les cançons interactives que podeu estar escoltant amb el CD entregat a totes les famílies. Us animem a que seguiu escoltant i aprenent l’anglès amb aquest material! Per altra banda, aquestes setmanes estem treballant les parts dels cos i en breus farem una activitat molt xula!
   
  Per últim, divendres vinent dia 17 venen a l’escola a fer el teatre en anglès on també estem aprenent el vocabulari i varies cançons per comprendre l’obra.   El teacher ens deixa les cançons perquè les puguem seguir tot practicant des de casa amb molta alegria!   BYE BYE GOODBYE!        

NUMBER SONG

 
 

HALLOWEEN SONG

 
 

BYE BYE SONG

             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *