Blog Post FEM PSICOMOTRICITAT!

FEM PSICOMOTRICITAT!
nov.

16

2017

FEM PSICOMOTRICITAT!

Som els nens i nenes de les classes de P3, P4 i P5 i una de les activitats que més ens agrada és anar al gimnàs a fer Psicomotricitat. Els mestres ens preparen tot tipus de material: matalassos, peces toves, robes, bancs, zones de salt, etcètera on podem jugar lliurement.

Quan arribem al gimnàs fem el RITUAL D’ENTRADA on expliquem com està organitzada la sala i recordem les 3 regles molt i molt importants per fer Psicomotricitat, que són:

1- Cuidar-se molt i molt de un mateix i cuidat molt i molt dels altres.

2- Passar-ho molt bé fent Psico!

3- Cuidar molt el material

A continuació fem una línia un al costat del altre i en agafar molt força realitzem el MUR DE PULSIÓ, fase en que descarreguem la tensió enderrocant els coixins. Seguidament s’inicia la fase d’ESPAI SENSORIO-MOTOR on pugem, saltem, fem tombarelles…i l’ESPAI DE JOC SIMBÒLIC on fem realitat les nostres fantasies.

Per acabar, a P4 i P5 introduïm la música de BYE-BYE GOODYBYE, moment en que tornem a seure per fer una relaxació amb música que ens ajuda a tranquil·litzar-nos per tornar cap a la classe. A P3 fem la tornada a la calma i el ritual de sortida en català, amb una cançó i la verbalització del que ha succeït durant la sessió.

Ens encanta Psico i desitgem que arribi ja la pròxima classe! Fins aviat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *