Blog Post WE LOVE ENGLISH!

dav
Feb

12

2019

WE LOVE ENGLISH!

Les més petites i petits de l’escola hem començat el curs amb moltes ganes d’aprendre la llengua anglesa amb els nostres protagonistes, la Daisy, el Robin, el Mouse i el…Matt! Els de P4 hem après les rutines com saludar, the feelings happy, sad, angry, scared and sleppy, dir quin temps fa (sunny, windy, rainy or cloudy) i també dir Bye Bye Goodbye! Hem après els colors (red, green, yellow & blue) i els números de l’1 al 6, els quals també utilitzem a psicomotricitat per saltar al trampolí! Per altra banda, també hem aprés les parts de cara i del cos, i actualment estem aprenent els membres de la família amb la cançó de FIVE FINGER FAMILY!
      
                         Els de P5 continuem aprenent la llengua anglesa amb moltes ganes! Hem treballat the weather, els colors i els números de l’1 al 10 amb l’ajuda del teacher Adrià, dels nostres protagonistes i de les cançons que a continuació podeu veure! Us animem a que seguiu escoltant i aprenent l’anglès amb aquest material! També, hem treballat de BODY PARTS amb una foto gran del nostre cos humà i unes etiquetes fantàstiques! Aquestes setmanes estem treballant the DAYS OF THE WEEK and  THE HOUSE PARTS amb en Matt.
 
         Ja per acabar, el passat dilluns 14 de gener van venir a l’escola a fer el teatre en anglès “HANSEL & GRETEL” on vam gaudir moltíssim de l’espectacle!
SEE YOU SOON FAMILIES! BYE BYE GOODBYE!  
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *